Telefon : +4 0734 963 563 contact@webrand.ro
Politica de confidențialitate | Despre noi | Contact Program: Luni - Vineri: 10:00 - 16:00

Despre noi

Deși We Brand Media Factory este o companie relativ nouă, experiența sutelor de proiecte pe care echipa noastră le-a dus la bun sfârșit își pune amprenta pe tot ceea ce facem.

Avem o echipă experimentată, mereu gata de noi provocări, plină de imaginație și inventivitate, care știe să facă față stresului, pentru ca rezultatele pe care le livrăm clienților noștri să fie cu adevărat extraordinare.

Dincolo de profesionalismul care se regăsește în tot ceea ce facem, de la perfecțiunea imaginilor la corectitudinea gramaticală a textelor pe care le concepem, la We Brand Media Factory nu este loc pentru „merge și așa”. 

We Brand Media Factory are ca principal obiect de activitate grafica și promovarea online – în special în social media, însă de-a lungul timpului am întâlnit situații în care website-uri pe care trebuia să le promovăm aveau deficiențe majore în securitate, carențe în UX (User Experience) sau greșeli gramaticale frapante, fapt ce ne-a determinat să includem în oferta noastră de servicii și web-design-ul.

Atunci când vrei să construiești durabil, alegi să proiectezi temeinic. Și alegi materiale de calitate. La fel stă treaba și în branding sau promovare. Concluzia? O știi deja: tu ne spui povestea ta, iar noi o transformăm în best-seller!